Gratis Bitcoin mining voor beginners

Door 30/03/2019 augustus 3rd, 2019 Gratis cryptocurrency verdienen
Gratis bitcoins minen

Geen zin om dure Bitcoin mining apparatuur aan te schaffen? Geen probleem, gratis Bitcoins minen kan je op verschillende manieren doen. Vele zeggen dat het momenteel niet rendabel is om als individu Bitcoin te minen, dat klopt, maar met onze tips is dit zeker mogelijk!

Welke Bitcoin mining software heb ik nodig?

Om je eigen Bitcoins of Altcoins te minen/maken heb je 3 dingen nodig. Een computer, laptop of telefoon, mining software of app en een Bitcoin/Crypto wallet, deze heb je later nodig om je verdiende Bitcoins (Satoshi’s) uit te laten betalen.

Bitcoin mining software (Desktop/Laptop)

Heb je een laptop of computer? Zet hem voor je aan het werk op de achtergrond en je verdient gratis crypto. Hoe sneller je computer, des te sneller je kan verdienen.

  • CryptoTab Browser – Verdien geld tijdens het browsen
  • Minergate – Altcoins mining desktop app
  • Honeyminer – Simpel en makkelijk cryptocurrency minen. Installeer en krijg 1000 Satoshi

Bitcoin mining apps voor je mobiele telefoon

Fabeltje! Bitcoin minen met je telefoon is onmogelijk, maar met de komst van Electroneum en Phoneum App kunnen we weer crypto verdienen met onze mobieltjes.

  • Phoneum – Cloud Mining App en Quests

Bekijke hier de volledige lijst met mining apps

Bitcoin Cloud mining

Voor diegene die niet weten wat Cloud Mining is? Heel simpel, je maakt Bitcoins in de Cloud en je hebt geen computer nodig alleen een browser. Deze manier van Bitcoin minen is niet gratis in het begin, maar als je veel vrienden (referrals) doorverwijst wel. Je huurt eigenlijk een stukje rekenkracht (computer in de cloud) om Bitcoins of Altcoins te minen. Als een van je vrienden rekenkracht huurt krijg jij 10-50% van zijn inkomsten, dan kan je met die winst gratis blijven minen.

Verwijs je vrienden door en krijg 50% meer Bitcoins

Heb je veel vrienden op Facebook, Twitter, LinkedIn of waar dan ook? Mooi, probeer zoveel mogelijk van je vrienden door te verwijzen met jouw unieke doorverwijs-code (referral-code). Je inkomsten zullen verdubbelen! Verdient jou vriend 50.000 Satoshi, dan krijg jij de helft daarvan, gewoon gratis!

TEST