Skip to main content

Wat is een NFT eigenlijk?

NFTEen NFT is een digitaal bezit dat uniek is en niet kan worden nagemaakt. Elke NFT (non-fungible token) heeft zijn eigen adres op de blockchain dat niet kan worden gewijzigd of vervalst. Dit proces zorgt voor een bewijs van eigendom onder de gemeenschap en maakt de bezorgdheid ongeldig dat iemand een screenshot van de kunst zou kunnen maken om te proberen het eigendom te claimen.

NFT’s stellen individuen in staat om digitale activa te bezitten, zoals kunst, muziek en virtueel onroerend goed. Deze activa hebben ook de mogelijkheid om verschillende artiesten of muzikanten te promoten, aangezien sommige makers royalty’s kunnen verdienen op toekomstige aankopen.

Top 3 Gratis NFT websites

Website

Hoeveelheid

Hoe

Ontvang NFT

Enjin.io

Krijg je eerste gratis NFT van Enjin

Scan QR code met Enjin Wallet

Krijg Gratis NFT Stickers

Download app

Womplay

Speel spelletjes en verdien crypto NFT

Games spelen

Mine Pi

Pi is een nieuwe digitale valuta ontwikkeld door Stanford PhDs, met meer dan 10 miljoen leden wereldwijd. Om je Pi te claimen, volg je deze link https://minepi.com/gratiscrypto en gebruik mijn gebruikersnaam (gratiscrypto) als je uitnodigingscode.

Download PiMine
Breid je netwerk uit - verdien sneller, verdien meer!

Hoe krijg je Gratis NFT?

Bekijk hier alle mogelijkheden hoe je makkelijk en gratis NFT’s kan minten, zelf maken met Airdrops

NFT Airdrops

Een NFT-airdrop, vergelijkbaar met een crypto-airdrop, is een marketingstrategie die door blockchain-projecten wordt gebruikt om meer gebruikers aan te trekken en bewustzijn te genereren. Startups gebruiken zowel crypto-airdrops als NFT-airdrops om buzz te creëren. Het verhoogt ook het bewustzijn over hun niet-fungible token (NFT) -verzameling of cryptocurrency. Airdrops kan ook de prijs van een token verhogen als er veel publiciteit is.

Gratis NFT Mints

AltcoinsOm snel te groeien en interesse te wekken, bieden sommige projecten gratis mints aan. Het uitdelen van gratis mints brengt geen kosten met zich mee, behalve de gas-fee om het stuk op de blockchain te zetten. Houd er rekening mee dat sommige blockchains meer kunnen kosten dan andere; gratis mints op Ethereum kunnen bijvoorbeeld meer dan $100 bedragen vanwege stijgende gas-fees.

Je eigen NFT maken

Met sommige gedecentraliseerde applicaties (DApps) kan je je eigen NFT maken door deze op een blockchain te zetten. Het is belangrijk om te bedenken dat, hoewel iedereen een NFT kan maken, dit niet noodzakelijkerwijs waarde geeft.

De waarde van het bezitten van een NFT is volledig subjectief, hoewel sommige voordelen een bewijs van eigendom en voordelen voor de gemeenschap zijn. Door deze activa op de blockchain te kopen, krijgt u een geverifieerd grootboek van alle transactiegeschiedenis, waardoor eigendom en algehele geschiedenis volledig transparant worden.

NFT-spellen om te verdienen (Play-to-Earn)

AltcoinsSpeel-en-verdien  videogames belonen gebruikers met crypto voor het voltooien van taken of het verslaan van tegenstanders in het spel. Deze gedecentraliseerde spellen zijn meestal een investering vooraf, aangezien het de aankoop van NFT’s vereist om het spel te kunnen spelen. Hoewel de initiële kosten voor sommige games hoog kunnen zijn, kan de mogelijkheid om gratis NFT’s of crypto te verdienen het een waardevolle onderneming maken. Enkele top NFT-games zijn Axie Infinity en The Sandbox. Een ander spel om te verdienen is Sorare, dat Fantasy Soccer combineert met NFT’s en Ethereum-beloningen.

cryptotab-icon

Installeer de CryptoTab-browser®️ en profiteer van verhoogde Bitcoin mining snelheid gecombineerd met de vertrouwde interface en functionaliteit van Chrome.

Download Crypto Browser
Breid je netwerk uit - verdien sneller, verdien meer!