Hoe en waar kan ik Gratis bitcoins verdienen?

Door 14/05/2018 oktober 28th, 2018 Veelgestelde vragen over gratis Bitcoins en Altcoins
Gratis bitcoins verdienen

Gratis Bitcoin verdienen is heel makkelijk

Wie wil er nu niet snel Bitcoin verdienen in de cryptocurrency hype? Het makkelijkste is natuurlijk geld investeren, maar er zijn alternatieven genoeg zoals websites waar je gratis Bitcoins kan verdienen door gewoon te klikken op wat advertenties en spelletjes spelen.

Wat heb je nodig?

Zorg ervoor de je alvast een Bitcoin wallet of andere crypto wallet hebt aangemaakt voor de Bitcoins die je gaat krijgen. Een goede wallet hiervoor is Exodus.io.

De website die wij aanraden is Coinpot wallet, deze bewaard meteen al je geclaimde Bitcoins van verschillende sites zodat je die later makkelijk naar je Bitcoin wallet kan versturen.

Bitcoin faucets

Bekijk hieronder en recente lijst van websites die goed samenwerken met Coinpot en waar je meteen Bitcoins en verschillende gratis Altcoins kan verdienen.

Tip: bezoek de sites meerdere keren per dag om nog meer Bitcoins claimen!

Free bitcoin

Dit is een beste en oudste site waar je op meerdere mogelijkheden Bitcoins kan verdienen. De hoeveelheid Bitcoins die je kan claimen elk uur hangt af van de Bitcoin koers op dat moment.

Bitfun

Een makkelijke website die je op elk moment van de dag en kan bezoeken om extra bitcoins te krijgen en ook spelletjes te spelen. Probeer deze site vaak te bezoeken want deze betaald de meeste Bitcoins uit.

Gratis Bitcoin en Altcoins minen

Laat een reactie achter

TEST