Hoe en waar kan ik Gratis bitcoins verdienen?

Gratis Bitcoins verdienen?

Wie wil er nu niet snel Bitcoin verdienen in de cryptocurrency hype? Het makkelijkste is natuurlijk geld investeren, maar er zijn alternatieven genoeg zoals websites waar je gratis Bitcoins kan verdienen door gewoon te klikken op wat advertenties en spelletjes spelen

Hoe werkt bitcoin faucets precies?

Op deze bitcoin faucet websites worden namelijk veel advertenties vertoond waarop de bezoekers klikken zodat de eigenaar van de website hieraan verdiend, wij raden je dan ook aan om je “Adblocker” uit te zetten in je browser. (anders werkt het niet!, heeft met cookies te maken)

Zorg ervoor de je alvast een Bitcoin wallet of andere crypto wallet hebt aangemaakt voor je gratis gewonnen Bitcoins. Een goede wallet hiervoor is Exodus.io.

De website die wij aanraden is Coinpot wallet, deze bewaard meteen al je geclaimde Bitcoins van verschillende sites zodat je die later makkelijk naar je Bitcoin wallet kan versturen.

Bekijk hieronder en recente lijst van websites die goed samenwerken met Coinpot en waar je meteen Bitcoins en verschillende gratis Altcoins kan verdienen.

Tip: bezoek de sites meerdere keren per dag om nog meer Bitcoins claimen!

Free bitcoin

Dit is een beste en oudste site waar je op meerdere mogelijkheden Bitcoins kunt verdienen. De hoeveel Bitcoins die je kan claimen elk uur hangt af van de koers op dat moment.

Probeer ook eens de Free bitcoin loterij, hier kan je namelijk zomaar 1,5 tot 2 bitcoins winnen!

Bitfun

Een makkelijke website die je op elk moment van de dag en  kan bezoeken om extra bitcoins te krijgen en ook spelletjes te spelen. Probeer deze site vaak te bezoeken want deze betaald de meeste Bitcoins uit.

Heb je nog een vraag of tip?, laat het ons weten en plaats een reactie.

Laat een reactie achter