Skip to main content

Hoe en waar kan ik Gratis bitcoins verdienen?

Gratis bitcoins verdienen

Gratis Bitcoin verdienen is heel makkelijk

Wie wil er nu niet snel Bitcoin verdienen in de cryptocurrency hype? Het makkelijkste is natuurlijk geld investeren, maar er zijn alternatieven genoeg zoals websites waar je gratis Bitcoins kan verdienen door gewoon te klikken op wat advertenties en spelletjes spelen.

Wat heb je nodig?

Zorg ervoor de je alvast een Bitcoin wallet of andere crypto wallet hebt aangemaakt voor de Bitcoins die je gaat krijgen. Een goede wallet hiervoor is Exodus.com.

Bitcoin faucets

Bekijk hieronder en recente lijst van websites die goed samenwerken met Coinpot en waar je meteen Bitcoins en verschillende gratis Altcoins kan verdienen.

Tip: bezoek de sites meerdere keren per dag om nog meer Bitcoins claimen!

Free bitcoin

Dit is de beste en oudste site waar je op meerdere mogelijkheden Bitcoins kan verdienen. De hoeveelheid Bitcoins die je kan claimen elk uur hangt af van de Bitcoin koers op dat moment.

Cointiply

Ook een van onze favorieten! Een makkelijke website die je op elk moment van de dag kan bezoeken om extra bitcoins te krijgen en ook spelletjes te spelen, videos bekijken en websites te bezoeken voor extra satoshi. Probeer deze site vaak te bezoeken want deze betaald de meeste Bitcoins uit.